22 Nisan 2009 Çarşamba

iğne oyasından sehpa:))

merhaba arkadaşlar ; uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim,inşaallah bir aksilik olmazsa yeni modellerimi sizlerle paylaşırım,bu sene Allah nasip ederse düğünlerimiz var ,yoğunluktan fırsat bulabilirsem,sizlere değişik modeller sunmaya çalışacağım.şimdi sizlere, arkadaşımdan çektiğim bir iğne oyası modeli sunmak istedim,eskilerin çarkıfelek modeli:))



5 yorum:

makhina dedi ki...

s.a.canım sen şimdi ne gyeceğim derdine düşmüşsündür değil mi?:)çok sevindim sizin evler neşeli tatlı bi telaşlı olur bu sene ne güzel,Rabbim hayırlı eylesin.iğne oyasıda çok güzel çeyiz dökülmüş otaya desene,çok öpüyorum canım

Şükrü Yılmaz dedi ki...

Günaydın Hayırlı Günler Yeni ve Güzel bir Bahar Haftasına başlarken günlerinizin ve gecelerinizin neşeli sağlıklı ve güzel geçmesini temenni ederim. http://sukruyilmaz.net/img/gunaydin2.jpg

Pamuk ekim zamanının gelmesi dolayısıyle Arazileri toprağı hazırlamakla meşguldum ALLAH Kısmet ederse salı veya çarşamba günü yağmur olmazsa ekim yapacağız.Tabii bu arada biraz içim sıkıldı her nedense sebebini bilemiyorum internete dahi canım girmek istemedi.

Bu nedenle 45 gündür sizlerden uzak kaldım ve biliyorum ki beni merak ettiniz çünkü yazılarınızdan görüyordum ama bir türlü sabah erkenden git akşam yorgun dön bu nedenle yazamadım sizlere özür dilerim.

Şahsıma ve sayfalarıma gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim.Sevgiyle,saygıyla vede sağlıkla mutlu esen kalın ALLAH'a emanet olunuz.

Saygılarımla

Şükrü Yılmaz
Antakya-Hatay
http://sukruyilmaz.net

AŞKIN KARANLIK METALİ

Karanlıkta duruyorum aşk vurmasın yüzüme
dokunmasın kimse bana
kimse ulaşamasin artık tenimin incinen yerlerine...
uyanmasın bir daha etimdeki yaralı hayvan
zamanın siyah deltasında çürümek istiyorum
biliyorum artık kimse yok kimsesizliğime...

biliyorum aşka kimse yok
aşkın karanlık metali soğuyor yüreğimin derinliklerinde...
aşklarım, arkadaşlarım, dostlarım
dağılıp gitti herkes
içimi sızlatacak kimse kalmadı içimde...

Alıntı : Murathan Mungan
http://www.siirdefteri.com/?sayfa=siir&siir_id=4720

nihan dedi ki...

özlettin kendini.düğünler çoksa elişleri de çok olur merakla bekliyoruz.iğne oyası da harika.güle güle kullanılsın.
sevgiler canım

sümeyye dedi ki...

bende merak ediyordum valla.hoşgeldin arkadaşım.modele gelince süper.ne kadar narin duruyor öyle.örenin ellerine sağlık.

LEMAN dedi ki...

canım merhaba ne guzel modeller çok ayıpladım kendimi ama kısmet buguneymiş bu güzellikleri ancak gördüm keşfettim ama görüşecegiz herzaman